skip to Main Content

Verlies, afscheid nemen en scheiden…

Het zijn moeilijke en complexe thema’s in een mensenleven. Thema’s die vaak gepaard gaan met intense emoties en verdriet. Wellicht merk je in je praktijk dat sommige mensen zo ontwricht raken door verdriet dat ze vastlopen en fysieke, psychische of gedragsmatige problemen ontwikkelen. Ondersteuning van een  gespecialiseerd psycholoog kan dan een uitkomst bieden.

Aagje Psychologen is in deze graag je samenwerkingspartner. Ik start mijn begeleiding altijd met een kennismakingsgesprek. Vervolgens bepaal ik in overleg met de cliënt welke doelen hij wil behalen en wat de duur van het traject zal zijn.

Cliënten kunnen bij mij terecht voor:

EMDR

bij verwerking van o.a. trauma’s

ACT

3e generatie cognitieve gedragstherapie

Re-attach

als praten niet helpt…

Rouwtherapie

bij overlijden en verlies

Systemisch werk

zichtbaar maken van het verborgene

Gesprekstherapie

woorden geven, ontwarren en
overzicht bieden

Aagje Psychologen heeft géén wachttijd!

Kort ReAttach traject ter overbrugging

Verwijzen, bijvoorbeeld naar de tweede lijn, kan lastig zijn als je te maken krijgt met (lange) wachttijden voor de cliënt. Vaak komt de cliënt als de nood hoog is en de behoefte aan ondersteuning of handvatten groot. 

Aagje Psychologen biedt, zonder wachttijd, een kort overbruggingstraject aan door middel van ReAttach.
ReAttach is gericht op het optimaliseren van ontwikkeling, faciliteert cliënten in de stress- en emotieregulatie en helpt hen om op eigen kracht weer samenhangend te kunnen denken. ReAttach biedt bovendien vele mogelijkheden om ontwikkeling te activeren. Uit onderzoek blijkt dat na een kort ReAttach traject klachten en overtuigingen vaak significant afnemen en dat de cliënt meer profiteert van een vervolgtraject.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Bel dan 06-120 765 26 of stuur een mail naar danielle@aagjepsychologen.nl.

“Rouw is de achterkant van de liefde.”

– Johan Maes

Wil jij samenwerken met Aagje Psychologen?

Back To Top