skip to Main Content
Na een overlijden

Je hebt afscheid moeten nemen van iemand. Je voelt je vaak onrustig, kan niet goed slapen en telt de uren tot het licht wordt.
Als het dan eindelijk licht is, wacht je tot je weer naar bed kunt. Je gaat boodschappen doen, maar je vergeet de helft als je in de winkel staat. Je gaat naar vrienden, maar als je thuiskomt overvalt je steeds weer de leegte en de stilte. Je bent in de rouw. Je weet niet goed wat te doen of hoe je leven weer op te pakken.

 

Praten over je verdriet kan je helpen om weer ruimte te ervaren. Ik bied je graag handreikingen om het gemis dat je ervaart te mogen voelen. En het een plek te kunnen geven, als de tijd daar rijp voor is.

Bij relatieproblemen

Als je relatie wankelt of als er een scheiding dreigt, is niets meer zoals het was. Je kunt niet meer als vanzelfsprekend rekenen op je partner. Kun je je relatie nog redden? Wil je je relatie nog wel redden? Hoe doorbreek je het patroon van gesnauw en geruzie zodat je eindelijk weer eens normaal met elkaar kunt praten?

 

Tijdens relatietherapiesessies ga ik met jullie samen in gesprek. Ik laat je ontdekken wat jullie relatie nog inhoudt. Ik geef je inzicht in de patronen van jullie relatie zodat je weloverwogen kunnen kiezen wat jullie volgende stap wordt.

Bij ziekte

Ziek zijn is niet eenvoudig. Terwijl het lichaam minder kan, groeit de afhankelijkheid van anderen. Je moet afscheid nemen van sommige dromen die je had en leren leven met wat er nog is. Je hebt niet alleen fysieke pijn, maar ook mentale pijn en verdriet.

 

Ben je zelf ziek, of zorg je voor iemand die ziek is, dan is het fijn om af en toe even van je af te kunnen praten. In gesprek met jou laat ik je weer in contact komen met de mens achter de ziekte. Ik geef je ruimte om je hart te luchten zodat jij ervaart dat wat je ook voelt, okay is.

Op een knooppunt

Op zich heb je het prima voor elkaar en toch knaagt er iets. Je leven kabbelt maar voort terwijl de glans eigenlijk al een tijdje ontbreekt. Is dit echt het leven dat je wilt leiden? Ga je door op dit pad of kies je toch voor een andere richting?

 

Als je helderheid wilt op zo’n knooppunt in je leven, dan ga ik graag met je in gesprek. Ik houd je een spiegel voor zodat jij weer kunt ontdekken wie je bent, waar je staat en welke volgende stap bij jou past. Gun jezelf een moment om bij te tanken en ga je toekomst weer tegemoet.

” Want als iemand veel van je houdt, dan laat dat een teken achter en dat blijft een soort bescherming geven, ook als die persoon er niet meer is, want het dringt door in je huid.”

– Perkamentus

Wil jij ontdekken welke volgende stap bij jou past?

Back To Top